BOEK

In ‘Schatgraven in de kelder van tante D.’ plaatst Maureen Davis de persoonlijke en ontroerende zoektocht naar haar onbekende Indische biologische vader in een bredere, maatschappelijke context. In heldere bewoordingen laat zij zien wat de indringende gevolgen van de moderne voortplantingstechnieken voor een kind kunnen zijn en hoe belangrijk het is om over toegang tot afstammingsinformatie te beschikken.

In ‘Schatgraven in de kelder van tante D.’ worden de gevolgen van een familiegeheim (achterhouden van afstammingsinformatie) op indringende wijze zichtbaar gemaakt. Bestellen via onderstaande link:

Schatgraven in de kelder van tante d

Vaste commissie van V&J 10 september 2015

De vaste commissie voor Veiligheid en Justitie organiseert een rondetafelgesprek over afstandsmoeders die ongehuwd zwanger raakten en onder druk van de Rooms-Katholieke Kerk hun baby afstonden.

AdoptieClub Nederland hoort graag jouw mening.

WK Adoptiekids 2014 in Houten op 7 juni 2014

Het unieke festival WKAdoptiekids is er ook in 2014 weer. Uniek omdat het nergens in de wereld wordt gehouden en uniek omdat het letterlijk vriendschappen over de grens heen oplevert. Een festival voor adoptiekinderen in Nederland en BelgiŽ. De kinderen kunnen afzonderlijk worden opgegeven, jongens, meisjes of gemengd; kabouters, F, E, D, C en B en worden per land van herkomst ingedeeld. De inschrijving staan op de site www.WKAdoptiekids.com. Voetbal is ondergeschikt aan de ontmoetingen. Er doen zowel meisjes als jongens mee, indeling is per land van herkomst en je hoeft echt niet op voetbal te zitten, mag wel uiteraard. Is uw kind 4,5 jaar of ouder dan is het een feest van herkenning. Vooral ook iets voor kinderen die niet op een voetbalvereniging zitten. Sinds de inschrijving is gestart op 1 februari 2013 zijn er al 184 kinderen ingeschreven. Het geheel wordt gehouden met medewerking van de sportvereniging Delta Sports ’95 in Houten. Voor ehbo wordt gezorgd. Alle kinderen ontvangen een unieke WK Adoptiekids LUSTRUM medaille 2014! Voor verdere informatie kunt u ook bellen met 06-25 076 038 (Roel Eefting, voorzitter WK Adoptiekids)


Wil je adoptie nieuws op deze website? Stuur ons je info toe en we stellen het erg op prijs als je onze link ook op jouw site plaatst!